17.3.2014

Wanted: vapaaehtoisia ohjaajia junnutiimiin


Kevät ja golfkesä lähestyvät pikkuhiljaa, ja olemme jo vauhdilla suunnittelemassa tulevan kesän ohjelmaa Espoon Golfseurassa. Tarkoituksenamme on tarjota lapsille ja nuorille entistä tasokkaampia ja monipuolisempia harjoituksia kesällä, mahdollisimman pienillä osallistumismaksuilla. Tästä syystä etsimme vapaaehtoisia mukaan toimintaan. 
Tarkoituksena on saada mukaan uusia junnuohjaajia, jotka pystyvät auttamaan sekä kesän golfkouluissa että valmennusryhmissä. Jokainen talkootunti, jonka golfin parissa vietämme, antaa usealle innokkaalle golfarille mahdollisuuden nauttia hyvästä harrastuksesta mukavassa seurassa, hienolla kentällä. 
Kiinnostuneille uusille sekä aiemmin mukana olleille ohjaajille annamme koulutuksen, sekä Etelä-Suomen liikunnan järjestämän Urheilukoulun ohjaajakurssin että Golfliiton järjestämän Juniorigolfohjaajakoulutuksen. 
Apuohjaajan ei tarvitse itse olla huippupelaaja, golftausta sekä lasten ja nuorten kanssa viihtyminen riittävät. Pro Jenni Kuosalla on päävastuu harjoituksista yhdessä pro Harri Minkkisen kanssa. 
Emme myöskään vaadi koko kesän sitoutumista, vaan tarkoituksena on jakaa vastuuta mahdollisimman paljon ja pyrkiä ottamaan jokaisen toiveet huomioon. Myös muiden lajien osaamisesta on apua, sillä harjoitukset tulevat olemaan varsin monipuolisia.
Mikäli kiinnostuit EGS:n junioritiimiin liittymisestä, ilmoittautudu Jennille mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse osoitteeseen jenni@jennikuosa.fi tai puhelimitse gsm 0400 479152. 
Viestiä saa myös mielellään jakaa.


 

Ei kommentteja: